miercuri, 7 septembrie 2011

Nou serviciu de biblioteca: Proiectul "Locuri de munca pentru fiecare"

Incepand cu luna iunie a acestui an, Biblioteca Pietrari implementeaza proiectul intitulat "Locuri de munca pentru fiecare" prin care isi doreste sa creeze un nou serviciu destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, someri sau persoane interesate de gasirea unui alt loc de munca, studenti, elevi in ani terminali de liceu care vor sa urmeze o facultate, dar nu stiu care este oferta pe piata muncii, in judet sau in Europa.

Prin acest proiect ne propunem sa le aducem la cunostinta lunar celor inscrisi in baza noastra de date, prin e-mail, oferta de locuri de munca transmisa Bibliotecii Pietrari de catre AJOFM prin intermediul Centrului Europe Direct. De asemenea, biblioteca vine in intampinarea persoanelor inscrise in acest proiect prin asistenta la intocmirea documentelor de angajare (CV Europass, scrisoare de intentie), depunerea candidaturii pentru ocuparea unui loc de munca, sprijin in cautarea informatiei corecte despre locurile de munca, in gasirea celor mai active site-uri destinate ocuparii locurilor de munca. 


In atasamentul trimis de la adresa bibliotecapietrari@yahoo.com veti gasi atat ofertele de locuri de munca valabile lunii in curs, documentele necesare realizarii dosarului de angajare, dar si alte documente si informatii utile de pe site-urile www.anofm.ro si www.valcea.anofm.ro.
.
Le uram mult succes in gasirea locului de munca potrivit tuturor celor 45 de persoane inscrise pana in prezent in acest proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu