joi, 15 decembrie 2011

Mos Nicolae la...biblioteca

O zi minunata, ziua de 6 decembrie... la biblioteca a venit Mos Nicolae.
Ce daruri a adus copiiilor? Prezentari power point cu tema "Mos Nicolae-legenda si traditie", colinde si dulciuri oferite in dar de domnisoara consilier educativ Anamaria Sandulescu si de bibliotecara Crina Popescu.








Fericiti si bucurosi au fost copiii claselor a V-a A si a VI-a B de la Scoala Pietrari, cei care au fost (... se pare) cei mai cuminti si cei mai ascultatori copii din Pietrari.
Ceilalti sa se astepte la multe, multe surprize placute pe care le vor primi de alt Mos, de Mos...Craciun!!!
Si chiar daca dezvaluim putin secretul, vreau sa va spun ca, dacă Moş Crăciun poate străbate lumea întreagă într-o noapte şi noi putem deveni pentru o zi reprezentanţii săi. Vom călători pe aripile dulci ale imaginaţiei, alături de copiii spiriduşi, prin ţări binecuvântate…..
Astfel, într-o veselă zi de 22 decembrie, vom sărbători un Crăciun Mondial. Din India în Statele Unite ale Americii şi Canada, în Argentina şi chiar în ţara Moşului, Laponia, prin toată Europa şi înapoi în România, vom avea un Crăciun de poveste, cu obiceiuri şi tradiţii diverse şi originale. Vă aşteptăm cu drag, părinţi, bunici, profesori, să împărtăşiţi bucuria copilăriei noastre!!! Unde??? Mai intrebati? LA BIBLIOTECA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu