marți, 8 ianuarie 2013

Campionii sanatatii

In cadrul proiectului "Fii Fitness nu Fatness!"derulat de Biblioteca Pietrari si finantat de Irex Bucuresti in cadrul competitiei "Idei de multe mii de lei" a avut loc in data de 21 decembrie 2012 un concurs care a avut in vedere promovarea unui stil de viata sanatos. Au participat atat cei 50 de copii inscrisi in cadrul proiectului la antrenamentele de fitness, cat si voluntari, parinti si cadre didactice carora li s-au prezentat activitatile si rezultatele proiectului si care au fost rugati sa-si spuna impresiile legate de proiectul nostru.
Cei 50 de copii au primit ca si premiu de participare la proiectul nostru un colaj fotografic inramat, o amintire a clipelor frumoase petrecute la antrenamentele de fitness derulate in perioada 5 noiembrie- 20 decembrie 2012.
Pregatirea premiilor de catre voluntarii proiectului
Pe de alta parte, dintre cei 50 de participanti, 6 au fost recompensati pentru rezultatele in scaderea in greutate si anume: Tita Ramona, Sima Patricia, Osiac Cristian, Uscatu Denisa, Comanescu Mihai si Ionescu Denisa. Alti 12 copii au participat la concursul propriu-zis care a constat in 2 probe de fitness folosind consolele; au fost selectati in urma primei probe 6 castigatori din care, in cea de-a doua proba din concurs au fost declarati ultimii patru castigatori: Popescu Florina, Stroescu Teodora, Tita Georgiana si Mohora Teodora. Toti cei 10 castigatori au primit cate o minge fitness!!!
Mai multe imagini din timpul concursului va vom prezenta dupa ce Teo, voluntarul nostru specializat in fotografie, ne va trimite instantaneele realizate cu acest prilej!

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor deopotriva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu