luni, 7 decembrie 2020

Eco- biblioteca Pietrari si bucuriile aduse copiilor

 Moșul cel bun și darnic a ajuns la bibliotecă!

Colaborarea Bibliotecii Pietrari cu Asociația Copii fără copilărie din jud.Vâlcea, coordonată de dl.Eusebiu Predonescu a făcut ca în acest an să putem ajuta 16 copii din localitatea noastră prin Campania "Fii tu Mos Nicolae pentru un copil fără copilarie”! 

Domnul Eusebiu Predonescu și echipa minunată de OAMENI ce susțin copiii fără copilărie, echipa minunată de OAMENI, voluntari ai Asociației, dar și voluntarii ecologiști ai bibliotecii noastre, aduc bucurie în casele oamenilor!

O colaborare minunată, chiar dacă personal nu ne-am cunoscut niciodată! 🙂 Felicitări, OM bun pentru tot ceea ce faceți!!! ❤

”Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris… A dărui este în firea întregului Univers…"

 Mulțumim tuturor celor care aduc zâmbete pe chipurile acestor copii minunați, din Pietrari sau din alte localități ale județului nostru! Sunteți fantastici! ❤

Astăzi, între orele 12-15, îi aștept la bibliotecă, pe toți copilașii care au fost selectați, cu sprijinul cadrelor didactice ale Școlii Pietrari, pentru a primi darurile oferite cu atâta drag și grijă!

Mii de mulțumiri, încă o dată, tuturor! Sărbători cu bucurii, pace în sufletele voastre minunate și multe, multe împliniri vă dorim, de aici, din Pietrari!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu