duminică, 4 aprilie 2021

Chestionar pentru modernizarea serviciilor de bibliotecă

 Biblioteca Publică Locală Pietrari, parte integrată a sistemului național de biblioteci publice, permite accesul nelimitat și gratuit la colecții, baze de date și alte surse proprii sau virtuale de informații. Pentru a servi și mai bine intereselor dumneavoastră de lectură și informare, vă reținem atenția cu câteva întrebări care au ca scop o mai bună organizare a serviciilor pe care biblioteca vi le pune/ vi le poate pune la dispoziție. Biblioteca este a dumneavoastră, este aici pentru prezentul și viitorul nostru, iar răspunzând la chestionar o putem face așa cum ne-o dorim și cum ne e de folos.



Datele obținute prin acest chestionar vor fi folosite exclusiv de bibliotecă pentru a face analize statistice legate de nevoile și resursele bibliotecii noastre și de a gândi acțiuni concrete de modernizare a serviciilor oferite dumneavoastră.
Datele cu caracter personal ce pot apărea, vor fi colectate pe baza consimțământului dvs. în scopul de a vă contacta pentru activități care vizează serviciile de bibliotecă solicitate. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către terțe persoane. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la adresa de email bibliotecapietrari@yahoo.com.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnipu9xmoIGx-MXGAHzHKCPSYlFHa1RX1oKbgX9k8V8ibsfQ/viewform?fbclid=IwAR0hW25C1L9ai2eeTtxD_LS2vkp1qsUsbwUxYSE82wLHjaDJj5ElDtuyuks

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu