marți, 15 martie 2011

Derularea campaniei "Hai pe net!" 2011 la Biblioteca Pietrari




Programul activitatilor:
Luni, 28 februarie, la ora 12, in fata unui numar de 15 agricultori a avut loc prezentarea informatiilor de pe site-ul www.apdrp.ro, a site-ului www.apia.org.ro, dar si a modului de utilizare a aplicatiei http://lpis.apia.org prin care sunt actualizate informatiile si completate cererile de plata a subventiei pentru terenurile agricole in campania 2011. 
Parteneri: Primaria Pietrari, APIA Valcea si APAR Pietrari.
Marti, 1 martie, la ora 10 au fost invitate la biblioteca 20 de persoane pentru a le fi prezentata oferta de locuri de munca din judetul Valcea si site-urile www.valcea.anofm.ro si www.birouldeconsiliere.ro; o parte dintre cei prezenti si-au completat CV-urile pe care le vor depune la firme ce deruleaza activitati comerciale si in constructii. De asemenea, despre oferta locurilor de munca au putut afla si din informatiile primite prin email de la Centrul Europe Direct Valcea. 
Parteneri: Primaria Pietrari si Scoala Pietrari.
Miercuri, 2 martie, cu incepere de la ora 11 s-a desfasurat o lectie interactiva de fizica la care au participat elevii clasei a VI-a de la Scoala Pietrari. Cei 15 copii au fost insotiti de prof. de specialitate Muresan Livia care a folosit portalul edu.ro.
Partener: Scoala Pietrari.
Joi, 3 martie, la ora 9,30 a avut loc revista presei la care au participat 10 persoane. Acestora le-a fost prezentat ziarul local in format electronic de pe www.pietrari.ziare.com, dar si site-ul www.ziare.com, facandu-li-se recomandarea sa vina la biblioteca pentru a citi ziarele in mod gratuit, cu sprijinul bibliotecarei .
Partener: Asociatia Pensionarilor Pietrari.
 La ora 12,30 a avut loc intalnirea cu 7 tineri liceeni din localitate care au fost invatati cum sa-si completeze CV-urile Europass si le-au fost prezentate site-urile de referate.
Vineri, 4 martie, la ora 10, celor 12 elevi din clasa a VIII-a B le-au fost prezentat site-urile www.magicland.ro si www.lumeacopiilor.ro, dar si fragmente din "Momente si schite" de I.L.Caragiale pe youtube.
Partener: Scoala Pietrari.
De asemenea, in timpul acestei saptamani, in paralel cu aceste activitati, s-a desfasurat campania de completare a cererilor pentru subventii APIA, completandu-se un numar de 30 de cereri.
Astfel, la activitatile derulate in timpul acestei saptamani au participat un numar de 109 persoane, dintre care un numar de 68 de persoane au venit pentru prima data la biblioteca si au folosit internetul.
Toti cei implicati in activitati au votat pe site-ul campaniei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu