miercuri, 19 august 2020

EduLab - un proiect de antreprenoriat pentru tineri

Echipa School Mind a Bibliotecii Pietrari, participantă la competiția EduLab organizată de Fundația Noi Orizonturi la care au concurat alte 18 echipe de tineri liceeni din țară, s-a situat pe un merituos loc III la prima jurizare a proiectelor de antreprenoriat educațional realizate de aceștia. Au muncit mult, au învățat și mai mult, s-au prezentat minunat în fața juriului alcătuit din experți Ashoka România, și, din nou, m-au făcut să mă bucur de reușita lor.🤗🌹




Fiind clasate în primele 6 echipe câștigătoare vor participa la o a doua jurizare, ceva mai dificilă, care are ca scop o finanțare suplimentară a proiectelor ce urmează a fi implementate în următoarele săptămâni.
Mult succes, dragele mele dragi! Sunt alături de voi, ca de fiecare dată, și sunt sigură că veți reuși să convingeți juriul de necesitatea aplicării proiectului vostru, acela de a realiza o Școală de vară pentru copii, părinți și cadre didactice, ce are ca scop pregătirea pentru începerea noului an școlar.
Mândră tare de voi!🥰🥰🥰🥰



Cele 6 echipe finaliste în programul EduLab, printre care si School Mind Pietrari, ce au șansa să primească premii suplimentare pentru implementarea ideilor lor, vor fi jurizate de patru persoane care au răspuns cu mare entuziasm invitației noastre: Georgiana Ilie - Decât o Revistă (DoR), Nicoleta Cojocaru - Vitas Romania, Ovidiu Condurache- Ashoka România, Ana Voicilă- Aspire.

👉Pe lângă jurizarea proiectelor, scopul acestui eveniment este de a construi un context prin care tinerii să își exerseze vorbitul în public, argumentarea, gestionarea emoțiilor, persuasiunea, coordonarea cu membrii echipei și curajul - abilități necesare oricărui antreprenor, oricărui tânăr care se pregătește să își croiască un drum. De asemenea acest eveniment este șansa tinerilor de a prezenta cum văd ei nevoile copiilor din satul lor, iar pentru noi, adulții, este ocazia de a înțelege mai bine ce s-a întâmplat la țară în această perioadă și cei idei ar putea fi explorate pentru a aduce mai aproape copii de școală.

👉Vă invităm să fiți alături de ei, astăzi de la ora 16.00, live aici pe facebook și să le transmiteți întrebările dar și încurajările voastre.

EduLab este un proiect al Fundației Noi Orizonturi realizat cu sprijnul Vitas Romania căruia îi mulțumim mult pentru că ne-a permis să oferim tinerilor din mediul rural o nemaipomenită #vacanțăcueducație.

In urma jurizarii, fetele s-au clasat pe un onorabil loc IV.Felicitări și spor la implementare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu