vineri, 25 septembrie 2020

Biblio-voluntariada 2019/ SNV 2020

Școala de vară ”School Mind” destinată cadrelor didactice, dar și copiilor din clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Pietrari, continuă în SNV, cu ajutorul voluntarilor noștri, după următorul program:
- luni, orele 10-12 - prezentare WordArt, WordWall și App Inventor; curs pentru profesori
- marți, orele 10-12 - curs de limba engleză; (copii, 10 -11 ani)
- miercuri, orele 10-12 - prezentarea aplicațiilor Genial.ly, Quizizz.com, dar și a imprimantei 3D;curs pentru profesori
- joi, orele 10-12 - premierea participanților la cursurile de vară School Mind!

Astăzi a avut loc un nou curs de conversație în limba engleză destinat copiilor din clasele I-IV, organizat pe Zoom, curs la care voluntarii au creat propriile aplicații în Genial.ly, LearningApp și Quizizz, în așa fel încât cursul să fie cât mai atractiv și participativ pentru copii. Alături ne-au fost ți cadre didactice ce și-au dorit să învețe cum să susțină ore cât mai atractive în on-line, cum pot genera și gestiona ore în on-line. La final, copiii au fost invitați să realizeze în WordArt propriul pomișor al emoțiilor generate de participarea la aceste cursuri diferite de tot ce au făcut până în prezent. aceste ateliere au fost organizate ca și ateliere de recuperare a materiei pierdute de către elevii din cls.I-IV în perioada pandemiei , dar și ateliere destinate cadrelor didactice din localitatea noastră pentru ca noul an școlar să înceapă în condiții cât mai eficiente.
Începând de luni voluntarii proiectează și creează la imprimanta 3D a bibliotecii truse de geometrie și jocuri Tangram ce vor fi donate Școlii Gimnaziale Pietrari. 

























Imagini 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu