vineri, 8 octombrie 2021

AIDE și Biblioteca Pietrari

 În luna august, cu susținerea Asociației AIDE și a Fundației Comunitare Vâlcea, a avut loc la Biblioteca Pietrari un nou proiect educativ realizat cu sprijinul voluntarilor internaționali ce sunt găzduiți prin Corpul European de Solidaritate în proiectul Erasmus+ ”Youth Initiatives for Community”, voluntari din Turcia, Vietnam și Franța. 





Cei 35 de copii înscriși își vor exersa abilitățile conversaționale și cunoștințele de limbă engleză prin intermediul jocurilor și activităților planificate de către  Selim și Anya, cei doi voluntari pe care i-am cunoscut astăzi, care sunt coordonați de îndrumătoarea lor, Adelina Florescu. 

Îmi place să văd oameni frumoşi, dar nu neapărat din punct de vedere fizic, ci oameni cu sufletul mare şi strălucitor a căror privire transmite ceea ce o mie de cuvinte nu ar putea să o facă. Oameni calzi care îţi transmit lumină şi iubire cu un singur surâs, oameni de la care poţi învăţa ce înseamnă răbdarea, compasiunea, dedicarea şi empatia. Oameni care inspiră. Așa sunt acești tineri voluntari pe care am avut bucuria de a-i cunoaște astăzi! Le mulțumim atât lor, cât și bibliovoluntarilor noștri dragi ce ne-au dat o mână de ajutor, părinților și copiilor participanți, pentru disponibilitate, susținere și interes!

Activitățile vor avea loc săptămânal, la bibliotecă, în zilele de joi, începând cu orele 10!

Vă așteptăm cu mare drag!🥰❤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu