duminică, 6 noiembrie 2022

Diseminare proiect ”Books not bullying”

 Intâlnirile de diseminare a proiectului ”Books not bullying” au continuat în această perioadă prin prezentări ale rezultatelor proiectului în fața cadrelor didactice din alte localități, în cadrul Cercului pedagogic zona Horezu. 







De asemenea, în data de 09.11.2022 - la Ședința cu directorii din unitățile de învățământ din județul Vâlcea
🎤 Au fost discutate teme legate de prevenirea, identificarea și gestionarea fenomenului de bullying în școli, proiecte educaționale, noutăți legislative, stabilirea calendarului cercurilor pedagogice și a altor activitati specifice domeniului educației.
🎤 Un sistem de educație eficient este condiționat de comunicare, o comunicare bazată pe ascultarea atentă, empatică, necritică, ce surprinde nevoile celuilalt, așteptările lui de la partenerul de dialog.
Domnișoara director Anamaria Săndulescu a prezentat rezultatele proiectului ”Books not bullying” și metodele de lucru folosite de voluntarii noștri, rezultat obținut prin implicarea Bibliotecii Pietrari și a Școlii Pietrari la nivelul localității.

Cu prilejul ”Ziua Internațională împotriva violenței și bullying-ului” - 4.11.2022- au fost organizate activități de prevenție a bullyingului și de promovare a proiectului nostru.




Au răspuns invitației noastre - Biroul pentru Siguranța Elevilor Vâlcea, Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea, Secția de Poliție Bunești, Secția de poliție Pietrari, Secția de Poliție Băile Govora, Școala Gimnazială Pietrari și compartimentul de asistență socială din cadrul Primăriei Pietrari.

Mulțumim mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu