miercuri, 26 aprilie 2023

Tabăra "Fetelor Neînfricate” - București (10-12 aprilie 2023)

 

Fetele neînfricate este un proiect implementat de Fundația Progress în partenieriat cu OTP Leasing care își propune să ajute la dezvoltarea adolescentelor din zone defavorizate prin educație, activism, creșterea respectului de sine și împuternicire prin intermediul bibliotecilor publice din România, Biblioteca Vladimir fiind alături de celelalte 9 ,biblioteci pilot oentru acest minunat proiect.
Pot femeile să aibă Curajul de a le avea pe toate?




Femeile sunt unice, a fi femeie este o artă.
Eli Roman, o personalitate a marelor ecrane, ne-a relatat faptul că femeile nu trebuie să aleagă între carieră și familie, pot să se afirme în ambele arii.
Pot femeile să exceleze spre marile asprirații care le năpustesc încă de la o vârstă fragedă?
Nicoleta Munteanu, vicepreședintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin ne-a îndrumat să ne urmăm visurile indiferent cât de dimensionale sunt acestea.
Minunata Steliana Moraru, COO OTP Leasing și membru al boardului Global Women în Tech a împărtășit din experienta ei fetelor.
Depășind stereotipurile sociale, pășiți mai departe deschisi spre evoluție.
Mulțumim pentru minunatul proiect implementat și pentru tabăra de neuitat oferită fetelor neînfricate! Comunicat Vladimir

Zile minunate pentru fetele neînfricate cu lecții de antreprenoriat de la vicepreședintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Nicoleta Munteanu, cu întâlniri și poveștile
importantelor jurnaliste din România - Medeea Stan, Diana Meseșan, Andreea Archip, Cristina Radu și Adina Dragomir, cu luare-aminte din experiența Stelianei Moraru, șef de marketing și transformare digitală pentru COO OTP Leasing și membru al boardului Global Women in Tech, cu lecții despre curaj de la
Eli Roman, o personalitate pe care o știu bine de la TV, dar și de la
Alexandra Cantor, președinta Fundației Friends for Friends, cu legături de prietenie, cu bucurie, cu neînfricare.
Vă mulțumim din suflet!❤️


Fete neînfricate este un proiect implementat de Fundația Progress în parteneriat cu OTP Leasing care își propune să ajute la dezvoltarea adolescentelor din zone defavorizate prin educație, activism, creșterea respectului de sine și împuternicire.



"Tabăra "Fetelor Neînfricate" e în plină desfășurare: dacă ieri Oana Maria Zaharia le-a oferit putere prin vulnerabilitate&curaj, iar Nona Șerbănescu le-a purtat prin universul artei feminine, azi am trecut în zona curajului de a fi puternice în viața de zi cu zi: de a îmbina o carieră cu viața de familie, Eli Roman, de a deveni antreprenor și a ne câștiga independența prin afacerea proprie, Nicoleta Munteanu, de la drumul dintr-un mic oraș la conducerea unei companii de succes din București, Steliana Moraru la cum să gestionezi o relație, de iubire sau de prietenie fără să te trădezi pe tine însăți, Alexandra Cantor. 50 de fetițe din ruralul unde nu oprește trenul s-au întâlnit cu unele din cele mai sensibile&puternice&deștepte femei care oferă forță, demnitate și curaj prin demersul lor."
Laura Sgârcitu, coordonator proiect "Fete puternice". Imagini
Mulțumiri, pentru tot! Cu siguranță, aceste întâlniri speciale, de suflet, le vor rămâne în amintire fetelor noastre, mult timp de acum înainte!



Comunicat Fundația Progress

Comunicat Fundația Progress


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu