marți, 18 aprilie 2023

Wizards Code Club Pietrari - luna aprilie

 6 aprilie 2023 




Întâlnirea Code Kids cu grupa de începători din clubul Bibliotecii Pietrari!
Lecțiile 4 _ 6 ale Cursului 3 au fost rezolvate de cea mai mare parte dintre coderii începători, coordonați de ambasadori.
Ochelarii VR și kit-ul Oculus au fost distracțiile zilei de astăzi, ca o recompensă pentru munca depusă de coderii noștri. Bravo, copii!


5 aprilie 2023

O singură bibliotecă, o infinitate de activități. Imagini 🦾Clubul de coding de la Biblioteca Pietrari îi încurajează pe copii să fie încrezători în puterile lor.Pasiunea comună, aceea de a descoperi tainele programării, îi aduce săptămânal la bibliotecă unde se creează conexiuni și prietenii, devin mai responsabili și mai implicați. 📣Astăzi grupa de avansați a Wizards Code Club Pietrari a continuat activitățile de programare Arduino pe platforma Tinkercad, având ca temă realizarea virtuală a unui circuit care cuprinde un servomotor conectat cu un potențiometru la o plăcuță Arduino. 📝De asemenea, au studiat cu atenție piesele componente din trusa Arduino primită la bibliotecă, prin proiect, din partea Fundației Progress. ✅️Temele realizate de coderi au fost încărcate pe platforma Google Classroom, sub îndrumarea atentă a celor două minunate ambasadoare Wizards

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu