vineri, 25 noiembrie 2011

"Pace Acasa, pace in Lume"


Astazi, 25 noiembrie 2011, cu prilejul Zilei Internationale impotriva Violentei asupra Femeii, la Biblioteca Pietrari a avut loc un colocviu al elevilor pe tema violentei , urmat de prezentarea regulamentului de participare la concursul organizat de  Comitetul pentru Egalitate de Gen si Dezvoltare (GAD) al Corpului Pacii, in parteneriat cu Fundatia IREX/Programul Biblionet si Fundatia Sensiblu.










Prin participarea la acest concurs si copiii din localitatea noastra  au posibilitatea de a-si transpune interpretarile creative legate de tematica “Pace Acasa, Pace in Lume” – sub forma unei lucrari literare in limba romana sau a unei lucrari de arta vizuala/fotografie sau film. Biblioteca va gazdui expozitiile cu lucrarile realizate de elevi pentru recunoasterea si celebrarea la nivel local a castigatorilor care vor fi inscrisi apoi in competitia ce se va desfasura la nivel national.
Anul 2011 marcheaza editia cu numarul 21 a Campaniei «16 Zile de Activism impotriva Violentei asupra Femeii». Ideea campaniei este sa atraga atentia la nivel local, national si global asupra diferitelor forme de violenta cu care se confrunta femeile, subliniind ca violenta este o incalcare a drepturilor omului.


In urma derularii acestei campanii au fost selectate si inscrise in concurs urmatoarele lucrari, la sectiunea arta / fotografie:


Lucrari in concurs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu