joi, 19 ianuarie 2012

Pasi catre viitor

Astazi, 19 ianuarie 2012, au continuat intalnirile stabilite prin parteneriatul incheiat intre Scoala Pietrari si Biblioteca Publica Pietrari din cadrul proiectului "Pasi catre viitor".
Proiectul „Paşi către viitor!– dezvoltarea serviciilor de consiliere şi orientare şcolară”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si implementat de ISJ Valcea are ca obiectiv general îmbunătăţirea serviciilor de informare, consiliere şi orientare şcolară în judeţul Vâlcea, în vederea creşterii participării la educaţie, a dezvoltării personale şi profesionale a elevilor, conform aspiraţiilor şi aptitudinilor individuale, adaptate cerinţelor societăţii în schimbare. La activitatile din proiect conduse de prof. Ancuta Codoi participa elevii claselor a VII-a si a VIII-a insotiti de profesorii diriginti, dar si parinti ai elevilor.
In cadrul intalnirii noastre de astazi a fost prezentata oferta educationala a liceelor din judetul Valcea elevilor clasei a VIII-a B insotiti de prof. Manu Mariana.


IMAGINI PROIECT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu