vineri, 3 august 2012

Un nou succes al bibliotecii noastre!

Biblioteca noastra a participat la competitia nationala propusa de Biblionet Romania intitulata "Idei de 4000+ lei"si a castigat!!!! Iata ca dupa reusita avuta in timpul campaniei "Hai pe net" in care am fost clasati pe locul II la sectiunea "Cel mai bun video", un alt succes national a fost inregistrat: ne numaram printre cei sase castigatori!!!  Aplicatia cu care am castigat are in vedere educatia copiilor si a tinerilor pentru o viata si o alimentatie sanatoasa, bazata pe miscare. Iata comunicatul facut de catre IREX si Biblionet:

"Castigatorii competitiei "Idei de 4000+ lei"sunt:

1. Aplicatia bibliotecii Medias, Sibiu, 85 puncte / 90 puncte
2. Aplicatia bibliotecii Adancata, Ialomita, 82 puncte / 90 puncte
3. Aplicatia bibliotecii Voila, Brasov, 82 puncte / 90 puncte
4. Aplicatia bibliotecii Pietrari, Valcea, 81 puncte / 90 puncte
5. Aplicatia bibliotecii Medgidia, Constanta, 80 puncte / 90 puncte
6. Aplicatia bibliotecii Fagaras, Brasov, 78 puncte / 90 puncte

Temele in care se incadreaza aplicatiile castigatoare sunt: Sanatate, Educatie, Agricultura, Comert pe Internet.

Felicitari celor 6 biblioteci castigatoare pentru efortul depus in completarea aplicatiilor si mult spor in continuare, la implementarea propriu-zisa a proiectelor.

Reamintim ca proiectele vor fi elaborate in forma lor finala impreuna cu echipa IREX in perioada august-septembrie 2012. Activitatile propriu-zise din proiecte se vor desfasura pe parcusul a maxim 4 luni in intervalul octombrie 2012 - martie 2013.

Merita laudat si efortul bibliotecilor care nu au proiecte intre cele 6 de mai sus, pentru efortul depus in completarea aplicatiilor si aplecarea catre nevoile comunitatii pe care au dovedit-o in propunerile lor. Mult succes in urmatoarea runda! Vom primi din nou aplicatii in perioada 1 - 30 septembrie 2012."

MULTUMIM IREX, MULTUMIM BIBLIONET!!!!! SUCCES URMATORILOR APLICANTI!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu