marți, 27 august 2013

Campania de informare si promovare a Programului Bani IQ

Dupa ce am pregatit materialele informative, duminica - 25 august, orele 10, am "mobilizat"cativa bibliovoluntari si am pornit la...informat si promovat in targul saptamanal.

Va intrebati ce am promovat? Programul BaniIQ, program de educatie financiara sustinut si de Biblioteca Pietrari prin care cei interesati pot participa la sesiunile de informare ce vor cuprinde teme ca: planificarea financiara, bugetul personal, economiile si investitiile, creditul, cardurile bancare, activitatile bancare, cumparatul inteligent, etc. pregatite de biblioteca.
Cum si ce s-a intamplat duminica in campania de informare? Puteti vedea numai accesand link-ul https://www.facebook.com/crina.steliana/media_set?set=a.621539487891343.1073741831.100001058913490&type=1
Toti cei care vor accesa trainingul programului vor participa la o competitie cu premii generoase, pornind de la jocuri Monopoly, smartphone-uri si pana la marele premiu de 1000 de euro. Pentru asta trebuie parcursi urmatorii pasi:
1. Intra pe link-ul www.baniiq.ro/biblionet si apasa butonul "INTRA IN TRAINING"
2. Completeaza chestionarul
3. La intrebarea "de unde ati aflat de programul de educatie financiara BaniIQ? completeaza "De la Biblioteca Pietrari"
4.Parcurge training-ul on-line pentru a participa la tombola cu premii.
Puteti face asta si de acasa, din fata computerului personal sau puteti veni in fiecare joi, la biblioteca pentru a participa la sesiunile de educatie financiara. Va asteptam!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu