joi, 7 august 2014

Campania de ajutorare a sinistratilor din judetul Valcea


"Oameni din alte comune vâlcene au nevoie de ajutor! Dacă realizați că oricând am putea fi în locul locul lor, vă invităm să vă alăturați campaniei umanitare inițiată de Biblioteca Județeană Vâlcea și voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT.
 Iată textul:
Bibliotecarii vâlceni nu pot rămîne nepăsători la drama prin care trec în această perioadă mulţi dintre semenii lor... din judeţ. Astfel, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, prin voluntarii Centrului Europe Direct, organizează o campanie de colectare de produse neperisabile (apă, haine, conserve etc). Acestea vor ajunge la persoanele aflate în zonele afectate de inundaţii ale judeţului Vâlcea. Produsele vor putea fi aduse la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea, din Str. Carol I, nr. 26, Râmnicu Vâlcea (precum și la Filialele din Ostroveni şi Traian), între orele 9 – 18, iar pentru alte localități la sediile bibliotecilor publice din toate comunele județului."
La acest mesaj transmis prin intermediul Centrului Europe Direct de catre BJ Valcea a raspuns si Biblioteca Pietrari. Prin mesajele de promovare transmise prin intermediul retelei de socializare Facebook am reusit sa strangem o cantitate insemnata de haine, paturi, lenjerii, conserve, zahar, faina, ulei care a fost transportata de catre masina BJ la Rm.Valcea de unde a fost distribuita in localitatile unde a fost cea mai mare nevoie. Amanunte gasiti si in articolul din Viata Valcii
Ca răspuns la mesajul Bibliotecii Județene Vâlcea, la care s-a alăturat și Biblioteca Pietrari, de a strânge alimente neperisabile, apă și alte produse de care oamenii afectați de inundații au mare nevoie, au răspuns, ca de fiecare dată, prietenii Bibliotecii...

CALDE MULȚUMIRI și pe această cale doamnelor și domnișoarelor: Deniz Dm, Higiu Denisa, Dydy Si Ghyku, Paula Scurtu, Mohora Rebeca, Minodora Bordencea, Iuliana Buruiană, Maria Andreea, Mentea Mirela , Andra Stefi Andra , Deni Denisa, Diaconu Ileana Livia, Raluca-Elena Nastasie , Elena Meresescu si dl.consilier Silviu Motea, cei care, din putinul lor au dat si altora, mult mai nevoiasi.
Va multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu