duminică, 24 mai 2015

Biblioteca noastra este Biblioteca V aspiranta!

Biblioteca Publica Pietrari este una dintre bibliotecile publice norocoase care a primit insigna de Bibliotecă V aspirantă la debutul programului de voluntariat ”Biblioteca din livadă” din cadrul proiectului național ”Raftul cu inițiativă” inițiat de Provobis și ANBPR în urmă cu 9 luni. De atunci, multe lucruri s-au schimbat în mica noastră comunitate din acest colț uitat de lume... prin multă muncă, prin implicarea voluntarilor, prin campaniile derulate și cursurile oferite, am reușit și noi să contribuim la aceste schimbări.

De fapt, asta înseamnă să fii o Bibliotecă V!
Biblioteca V este o bibliotecă deschisă și dinamică, un refugiu cultural și comunitar, un spațiu de recreere și de învățare liberă, o bibliotecă ce ține pasul cu nevoile comunității și este orientată spre rezolvarea problemelor acesteia prin împuternicirea cetățenilor, de toate vârstele și din toate categoriile sociale, și prin crearea unui forum de dezbatere pentru activități civice, oferirea unui serviciu de informare actualizat constant și a unui spațiu prietenos în care membrii comunității – uniți într-o rețea de voluntari sprijinitori ai bibliotecii - șă își exprime și să își pună în aplicare ideile și inițiativele comunitare.
Biblioteca V este o bibliotecă Vie, o bibliotecă a Voluntarilor, o bibliotecă ce Vibrează!
Cine doreşte să afle mai multe informaţii despre ce presupune o Bibliotecă V, cu mare drag vă îndrumăm să accesaţi:www.raftulcuinitiativa.provobis.ro/v șihttps://www.facebook.com/raftulcuinitiativa?fref=ts.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu