joi, 17 ianuarie 2019

Valcea, colt de rai, ed.a VII-a

Cu gândul la Eminescu, alături de premianții concursului "Vâlcea, colț de rai", așa am petrecut astăzi Ziua Culturii Naționale! 
Din Pietrari au participat la acest concurs judetean urmatorii elevi:
- sectiunea Proza - Rares-Ionut Marinescu, Alexandru Brabete, Laura Simion, Gabriela Tita
- sectiunea Pictura - Daria Maracinescu
- sectiunea Video - Georgiana Tita, Cosmina Anica.
Premiile obtinute de copiii nostri in urma jurizarii au fost:
- Locul II - sectiunea Proza - Rares-Ionut Marinescu
- Locul II - sectiunea Video - Cosmina Anica
Societatea Națională Independentă a Persoanelor cu Dizabilități Vâlcea + Cenaclul „Petale”, reprezentata de către dl. Dumitru Zamfira a premiat doi elevi și o bibliotecară.
Unul dintre premiile oferite de către dl Dumitru Zamfira și înmânat de către doamna Elena Stoica, prezentă la festivitate, ce poartă numele „Alexandru Horezeanu” a ajuns la Rares Ionut Marinescu, "pietrareanul" nostru, pe care-l felicitam. 
Mulțumim mult organizatorilor, susținătorilor și tuturor celor care s-au implicat în derularea acestui proiect vâlcean ce are ca scop continuarea programului Biblionet.
Mulțumiri speciale domnului primar Nicolae Moraru care a fost alături de noi și la această ediție, cea de-a VII-a, a acestei competiții județene, domnișoarei Anamaria Săndulescu, director Școala Gimnazială Comuna Pietrari pentru sprijinirea acestui proiect și domnului Ion Coman pentru asigurarea transportului premianților noștri la Rm. Vâlcea.


https://www.facebook.com/crina.steliana/media_set?set=a.2297798183598790&type=3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu