vineri, 8 octombrie 2021

"Pietricică fără frică"

 Mulțumim Adina Rosetti, Carmen Tiderle și minunatei echipe De Basm, pentru pasiunea împărtășită, pentru răbdarea avută și pentru cele mai frumoase cadouri oferite nouă prin acest proiect deosebit al Caravanei de Basm -  minunatele cărți au ajuns astăzi în mânuțele copiilor noștri, dar și pe rafturile bibliotecii. 

Pentru că, într-adevăr, copiii din Pietrari au propria lor cărticică! 📖📚

Sunt adevărați "mici scriitori"! 

Cu semnătură!  📜




Poveștile și numele lor se regăsesc în paginile cărticelei cu titlul "Pietricică fără frică" apărută sub aleasa îndrumare a doamnelor scriitoare Adina Rosetti și CarmenTiderle, cele care în primăvara acestui an ne-au făcut bucuria de a ne vizita și de a organiza ateliere de scriere creativă, de rime și de poezie, la noi, la Pietrari, în cadrul proiectului "Caravanei de Basm". 

Cine sunt micii noștri scriitori, cei care vor primi fiecare câte o cărticică în luna septembrie, odată cu începerea școlii? Sunt dragii noștri copii din clasele II-a și a IV-a de la Școala Gimnazială Pietrari, coordonați de către doamnele înv. Raluca-Elena Nastasie și Dana Constantin, dar și cu sprijinul domnișoarei director Anamaria Săndulescu, cărora le mulțumim public pentru deschiderea de care au dat și dau dovadă la inițiativele și proiectele ce se desfășoară prin intermediul bibliotecii noastre.

 Felicitări tuturor pentru asemenea reușită! 🙏👏👏

Iar colegelor Alina Nicola și Cristina Olteanu, - Biblioteca Județeană Antim Ivireanul Vâlcea-  coordonatoare ale proiectului la nivelul județului,  aleasă prețuire! ❤❤❤

Să fiți siguri că ne vor fi de mare ajutor! 💖💖💖

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu