marți, 22 februarie 2022

“Sharing Café – Library Services for Inmates”


Astăzi, 22 februarie, pe platforma Zoom, am participat la webinar-ul cu tema “Sharing Café – Library Services for Inmates” (“Sharing Café – servicii de bibliotecă pentru persoane private de libertate”), un valoros schimb de experiență și cooperare între biblioteci publice din Republica Moldova, Ucraina și România.











📌Au fost prezentate proiecte creative și idei inovatoare care au evidențiat rolul bibliotecii de creator de resurse educaționale, precum și importanța atragerii de noi categorii de public. De asemenea, s-a pus accentul pe necesitatea învățării pe tot parcursul vieții, încurajarea schimbului de idei, a comunicării și a colaborării, precum și formarea unui cadru favorabil care să ajute comunitățile să se dezvolte.
📌Acest eveniment face parte din proiectul “Growing Active Citizens Hubs”, implementat de Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul Vâlcea", cu susținerea financiară a Uniunii Europene și a Black Sea Trust of Regional Cooperation, în parteneriat cu Fundația Progress și alte biblioteci publice din Republica Moldova, Ucraina și Armenia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu