marți, 12 aprilie 2022

”Coding with outdoor games”- PREGATIRI

 Wizards Code Club Pietrari în acțiune!

Pregătim aplicații în limba engleză, folosind platforma AppInventor, sub formă de quizz-uri, ce vor fi folosite pentru testarea cunoștințelor de cultură generală deținute de elevii ce ne vor vizita biblioteca în perioada 9-13 mai 2022 în cadrul proiectului Erasmus+ ”Coding with outdoor games”.
La mobilitatea transnațională în care Școala și Biblioteca Pietrari vor fi gazde, vor participa școli din Lituania, Macedonia de Nord, Italia, Turcia, Marea Britanie.
Ne bucurăm tare mult că avem această oportunitate de a cunoaște noi culturi și de a ne face noi prieteni în alte țări din Europa, prin intermediul abilităților dobândite în programul CODE Kids.






Heeei, și ne-am întâlnit din nou cu micii coderi Wizards!🤗🦾🥰
Temele rezolvate aproape în întregime și împărțirea în grupuri mici ne-au permis să lucrăm în paralel pe platforma de cursuri cu montarea și programarea robotului-lego Vernie, joaca cu roboțeii fotbaliști și asistarea la prima lecție de imprimare 3D.
Nu ne grăbim, timp este suficient, în așa fel încât să-i ajutăm pe toți membrii echipei să rezolve sarcina primită. Nu suntem într-o competiție de a parcurge toate cursurile code.org, este un efort colectiv și o mare provocare de a creea o echipă cât mai unită. Avem doi ani de parcurs împreună, umăr lângă umăr 😊🙏💖
Pentru că aici, la bibliotecă, învățăm că doar prin "pași mici putem face salturi uriașe!"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu