miercuri, 27 noiembrie 2013

Pace acasa, pace in lume

Comitetul pentru Egalitate de Gen, Activism, Dezvoltare si Toleranta (GADT), in parteneriat cu Fundatia Sensiblu, Fundatia IREX/Programul Biblionet si Biblioteca Judeteana ”Antim Ivireanul” Valcea a lansat Campania ”Pace acasa, pace in lume” in cadrul celor ”16 Zile Internationale de Activism impotriva Violentei asupra Femeii”.
Tema acestui an este ”Sa infruntam militarismul si sa punem capat violentei asupra femeilor".
Cu aceasta ocazie, a fost lansata si cea de-a patra editie a Concursului National de Eseuri, Poezii, Arta, Spectacol de Teatru si Fotografie, in cadrul celor ”16 Zile Internationale de Activism impotriva Violentei asupra Femeii”.

Lansarea campaniei si a concursului a avut loc si la Biblioteca Pietrari, in 25 noiembrie 2013, orele 9-11. Au participat elevii claselor a VIII-a ai Scolii Pietrari insotiti de prof. Anamaria Sandulescu.




Pe parcursul acestei saptamani copiii din localitate au fost implicati in campania in mediul on-line, pe Facebook, prin transmiterea de mesaje impotriva violentei in general si a violentei impotriva femeii in special.

 Vom continua campania noastra printr-o serie de informari si mesaje dedicate luptei impotriva violentei asupra femeii pe tot parcursul acesteia, o campanie de informare si promovare in targul saptamanal bazata pe distribuirea de pliante care sa contina informatii legate de ordinul de restrictie dupa modelul de mai jos ce se va desfasura duminica, in zilele de 1 si  8 decembrie, vom participa la concursul de eseuri si la cele de fotografie si vom comemora victimele violentei prin lansarea de lampioane in seara zilei de 10 decembrie.







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu