marți, 24 iunie 2014

Testarea AMN

In perioada 23 -29 mai 2014 elevii claselor a VIII-a de la Scoala Pietrari au venit la biblioteca pentru a putea folosi produsul Insight Entrée pus la dispozitie de AMN, un test de evaluare si orientare profesionala prin care se vor cunoaşte mai bine pe ei înşişi, vor avea o imagine mai clară asupra obiectivelor individuale, atât personale cât şi profesionale, şi vor şti care sunt paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru a realiza ceea ce şi-au propus.
AMN şi-a început activitatea în Olanda în anul 1997 iar în prezent este lider de piaţă în domeniul în care activează. AMN furnizează aplicaţii software, conţinut şi servicii de calitate tuturor organizaţiilor interesate de dezvoltarea cunoştinţelor, competenţelor şi comportamentului elevilor sau a angajaţilor lor.
Iniţialele AMN înseamnă: Assess – Evaluează, Manage – Gestionează şi Navigate – Navighează.
•Evaluarea se referă la procesul de descoperire a talentelor;
•Gestionarea se referă la procesul de generare a rapoartelor şi de gestionare a informaţiilor;
•Navigarea se referă la procesul de stabilirea a metodelor de consiliere corespunzătoare şi de identificare a direcţiilor de studiu care să conducă la realizarea obiectivelor individuale.
AMN deţine o poziţie fruntaşă în cadrul învăţământului profesional din Olanda. În 2010 un număr de 70.000 elevi, reprezentând aproximativ 60% din numărul total de elevi înscrişi în învăţământul profesional, au susţinut testul de evaluare şi orientare profesională Insight Intake.
Evaluarea a fost facuta sub supravegherea prof. Anamaria Sandulescu, prof. Roxana Andronie si prof.Crina Popescu.


Imagini testare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu