joi, 7 august 2014

"Cel mai inspirat bibliotecar din lume" sau cum un concurs international castigat pe Facebook poate sa te ridice la rangul de "Cel mai..." :)

Dupa castigarea concursului propus de ACCUCOMS au inceput sa sune telefoanele!!! De ce? Deoarece internetul a dus vestea departe, foarte departe, iar jurnalistii si reporterii interesati de stirile noi care "suna" spectaculos, au si profitat de oportunitatea de a promova acest lucru.
Si astfel am ajuns...vedeta! :))
Interviurile au aparut mai intai  in Adevarul de Valcea  http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/cel-mai-apreciat-bilbiotecar-lume-lucreaza-mediul-rural-biblioteca-comuna-pietrari-1_53b6c60f0d133766a823ab04/index.html, apoi la televiziunea Digi24+ http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Fitness+la+biblioteca+Cel+mai+apreciat+bibliotecar+din+lume+lucr si in presa nationala, in Romania Libera, in care a aparut un frumos articol despre meseria de bibliotecar, despre meseria care, pentru mine, este viata mea...23 de ani de bibliotecareala...
 http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/cel-mai-inspirat-bibliotecar-din-lume-traieste-in-comuna-pietrari-343458

O alta bucurie am avut la cateva zile dupa aceasta "ascensiune spectaculoasa": am primit premiul ACCUCOMS in valoare totala de aprox.700 $, reprezentat de e-readerul Kindle Fire (160$) mult dorit, cel care ne va ajuta sa completam colectiile bibliotecii cu carti in format electronic, si de abonamentul pe un an de zile la revista http://www.iospress.nl/journal/journal-of-berry-research/ prin IOS Press (590 $).

Cea mai cea...bibliotecara :), cu cei mai frumosi copii din lume!!!


2 comentarii:

  1. Ei, da, să fii cel mai inspirat bibliotecar din Lume, mai zic şi eu!
    Bravo, Crina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai rar asa ceva :D. Meritul pentru acest premiu este doar al prietenilor mei de pe Facebook, cei mai multi pietrareni get-beget, aflati in Pietrari, in tara sau in strainatate, care au votat timp de aproape doua saptamani fotografia aflata in concurs. S-au mobilizat exemplar, au intrat pe site si au votat on-line de cate ori am apelat la ajutorul lor. Astfel am reusit sa dotam biblioteca cu un e-reader...poate nu e cine stie ce, pentru unii, dar pentru noi, e un premiu insemnat deoarece a demonstrat ca stim sa fim uniti.

    RăspundețiȘtergere