vineri, 16 februarie 2018

ZICI 2018

1 Februarie 2018!
O zi plină de lectură, de lumină și culoare, de zâmbete și soare, așa a fost astăzi #ZICI2018 la Pietrari! 
Copii, cadre didactice (Raluca-Elena NastasieCeprăzaru IrinaMarius Sobolu), invitați speciali de pe la noi ( Anamaria Sandulescu ) sau cei de ”peste mări și țări” - Iulia Iordan, teleportați datorită tehnologiei moderne în mica noastră bibliotecă, cu toții am trăit astăzi sute de momente deosebite!

Mulțumim pentru această oportunitate, Citim Impreună România!
Mulțumesc mult tuturor celor care astăzi au fost cu sufletul alături de poveștile noastre și de visele ce se nasc odată cu lectura acestora! ZICI fericit, dragilor! 

 ZICI 2018 este un evenimentul susținut la nivel național de grupul Citim Împreună România. Ediția din acest an a reușit să adune de peste 6 ori mai mulți parteneri decât cea de anul trecut (peste 1000 de evenimente), asigurând astfel organizarea unui eveniment de lectură în aproape toate județele țării. Organizațiile partenere au primit din partea Citim Împreună România resurse care să contribuie la organizarea unor evenimente memorabile de lectură.
De asemenea, Citim Împreună România facilitat cu această ocazie 10 sesiuni de lectură virtuale susținute de autori cunoscuți de cărți pentru copii, între care Laura Grunberg, Iulia Iordan (pe care am cunoscut-o in acest an), Victoria Pătraşcu, Carmen Tiderle, Alex Moldovan și Florin Bican.

Imagini ZICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu