marți, 21 iunie 2011

Deschidere "VACANTA LA BIBLIOTECA"

Astazi a avut loc deschiderea activitatilor cuprinse in proiectul "Vacanta la biblioteca". Au participat copii, parinti si bunici.

Activitatile cuprinse in cadrul proiectului au in vedere:
1. petrecerea intr-un mod  creativ-educativ a timpului liber;
2. stimularea in randul tinerilor a interesului pentru recunoasterea si promovarea adevaratelor valori si modele culturale; 
3.largirea orizontului de cunoastere; 
4.dezvoltarea abilitatilor si a inclinatiilor artistice ale copiilor;
5.formarea deprinderii de a comunica intr-o limba straina (engleza, spaniola, italiana).
Au fost prezentate modulele de instruire propuse in cadrul proiectului, programul de desfasurare a acestora, materialele necesare unei bune derulari, etc. De asemenea, viitorii "cursanti" au facut cunostinta cu echipa de traineri voluntari care vor participa pe parcursul vacantei de vara la proiectul propus de biblioteca si anume: prof Anamaria Sandulescu, prof.Elena Botosan, elev cls. a XI-a Eliza Ceprazaru, elev cls. a X-a Ariana Manea, elev cls a X-a Eliza Berbecel, elev cls a X-a Diana Grigorescu, elev cls a X-a Cristina Stroescu, elev cls. a X-a  Madalina Moghina, elev cls a X-a Petruta Moghina, elev cls a VIII-a Teodor Serban, elev cls a XI-a Vlad Gainaru (Italia). 


In urma prezentarii de astazi parintii si-au  inscris copiii la mai multe module de instruire, intelegand aspectele educative vizate prin proiectul "VACANTA LA BIBLIOTECA".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu