miercuri, 21 septembrie 2011

Vacanta la biblioteca - Cursul de utilizare a calculatorului

S-a desfasurat saptamanal, pe parcursul derularii proiectului, in fiecare zi de vineri, intre orele 10-12.
Traineri: Eliza Berbecel, Ariana Manea, Maria-Magdalena Popescu, Georgiana Paun, Denisa Antoana, Crina Popescu
Participanti: 47

Pentru buna desfasurare a acestui curs a fost nevoie de un numar mai mare de voluntari deoarece, dupa predarea aspectelor teoretice, participantii au lucrat in echipe de cate doi la fiecare dintre cele 5 calculatoare de care dispune biblioteca, fiind ajutati de cate un voluntar pentru a putea aplica in practica aspectele teoretice.

In predare au fost folosite site-urile:
- http://www.competentedigitale.ro pentru insusirea cunostintelor legate de Microsoft Office Word, Microsoft Office Power Point;
- http://prezi.com/#desktop pentru editarea on-line de prezentari de tip zoom,
- a fost utilizat programul Windows Movie Maker instalat pe calculatoarele Biblionet pentru editare video-foto si realizare de film.

IMAGINI DE LA CURSURILE IT
Apoi, ora de lectura

IMAGINI ORA DE LECTURA
Dupa ora de lectura, a urmat cursul de teatru la care au participat un numar de 25 de copii...Pe parcursul acestui curs au fost prezentate cu ajutorul internetului mai multe materiale legate de istoria teatrului, viata si opera marilor actori straini si romani, au fost lecturate cateva scenete ("Prostul rade singur de prostia lui", "Vreau sa ajung actor, dar...mare!", "Zbaterea lacrimilor"si "Fat-Frumos, cand era mic...". A fost ales scenariul scenetei "Fat-Frumos, cand era mic..."pentru a fi pregatit de catre micii actori, sub indrumarea bibliotecarei.

Iata cateva imagini:
IMAGINI CURS TEATRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu