luni, 8 decembrie 2014

Dezvoltarea antreprenoriatului rural

Cursul de competente antreprenoriale se desfasoara la Biblioteca Pietrari prin proiectul "Dezvoltarea antreprenoriatului rural-cheia succesului intr-o Europa competitiva", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni".
Cursurile sunt gratuite. Participantilor li se vor elibera certificate de absolvire, vizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice si de Ministerul Educatiei Nationale (cu recunoastere la nivel national si în Uniunea Europeana). Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) si sunt organizate de Camera de Comert si Industrie Vâlcea, în parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Harghita, Camera de Comert si Industrie Harghita, Camera de Comert si Industrie Gorj, INFOR - San Secondo di Pinerolo (Italia). Pentru o parte dintre participanti se vor organiza schimburi de bune practici în Italia cu durata de o saptamâna, organizate dupa finalizarea cursurilor.
Vineri, 5 decembrie 2014, la biblioteca a avut loc intalnirea cursantilor cu reprezentantii INFOR - San Secondo di Pinerolo (Italia), dar si cu cei ai Camerei de Comert si Industrie Vâlcea.


Foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu