miercuri, 27 iunie 2018

" BEBETECA" . Hai cu BEBE... la bibliotecă ! 💖

Programul constă în lecturarea de poveşti bebeluşilor într-un cadru special adaptat vârstei lor, folosind colectia de carti Montessori a bibliotecii, dar si alte volume special create pentru cei mai mici utilizatori ai bibliotecii, cu povesti sau texte adecvate varstei. De asemenea, părinţii cu bebeluşi au ocazia să cunoască alţi părinţi, să-şi împărtăşească experienţele şi să contribuie împreună la dezvoltarea armonioasă a copiilor lor, citindu-le încă de la vârste fragede.
„De ce am citi bebeluşilor? Pentru că până la vârsta de 3 ani, creierul uman îşi încheie 85% din creşterea fizică şi, tot atunci, se dezvoltă circuitele din creierul uman, care depind în foarte mare măsură de limbaj. Un copil căruia i se citeşte de foarte mic va avea abilităţi lingvistice şi va fi mai inteligent decât un copil căruia nu i s-a citit” - spun specialistii.

În cadrul programului, parintii prichindeilor vor avea posibilitatea de a dobândi noi informații din zona temelor care prezintă interes pentru ei, în compania bibliotecarei, dar si a invitatilor bibliotecii, la o ceașcă de cafea sau ceai, într-un ambient cald și primitor.
Proiectul „Bebeteca” se va desfăşura săptămânal, în zilele de vineri, de la ora 10:00. Va asteptam!


Imagini "Bebeteca"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu