marți, 14 februarie 2023

Sesiune de monitorizare - Recovery starts from kindergarten

 

În cadrul proiectului ”Recovery starts from kindergarten” a avut loc astăzi o sesiune de monitorizare a progresului înregistrat, de pregătire a viitoarelor activități și de stabilire a unui plan de diseminare şi exploatare a rezultatelor, plan în care toţi participanții la reuniunile transnaționale de proiect trebuie să fie implicaţi şi care trebuie sa conţină: tipurile de activităţi, publicul ţintă, canalele şi mijloacele de informare cele mai adecvate, resursele umane disponibile, responsabilităţile și calendarul activităţilor.




De asemenea, a fost prezentat și completat un chestionar întocmit cu ajutorul software-ului de administrare a sondajelor - Google Forms - de către toți educatorii implicați, în vederea selectării conținutului necesar întocmirii audiobook-ului ce urmează a fi realizat prin implementarea acestui proiect. Același chestionar urmează să fie distribuit în rețeaua de educatori a județului Vâlcea, în așa fel încât rezultatul obținut să fie cât mai concludent.

Chetionar - preferințe de lectură

Proiectul Erasmus+ ”Recovery starts from kindergarten”, KA210-SCH - Small-scale partnerships in school education, contract nr: 2021-2-IT02-KA210-SCH-000051268 implementat de:

Italia - I.C. PADRE ISAIA COLUMBRO (coordonatorul proiectului),

Turcia - Vezirköprü Atatürk Orta Okulu,

 Portugalia - Lar D. Pedro V,

 România - Biblioteca Pietrari.

#Recoverystartsfromkindergarten

#ERASMUS

#INDIRE

#ANPCDEFP

#BibliotecaPietrari

Imagini intalnire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu