marți, 4 aprilie 2023

Cursuri de limba engleză pentru adulți

O nouă sesiune...
Astăzi, 9 martie 2023, în cadrul sesiunii de pregătire derulată gratuit de către Biblioteca Pietrari, a avut loc o nouă lecție de engleză ce a avut ca temă utilizarea pronumelor și adjectivelor posesive folosite pentru a descrie relația de proprietate (cine deține ce), dar și conversații pe baza vocabularului din această săptămână, respectiv temele ”Accommodation”, ”Phone conversation” și ”Work” din ”Ghidul conversațional englez-român” realizat de Ana-Maria Gugu. De asemenea, am continuat cu prezentarea cărților pentru copii, în limba engleză, achiziționate de bibliotecă în anul trecut.
Because, we learn english together!


16.03.2023 Continuăm întâlnirile din cadrul "Cursului de limba engleză - nivel începători", curs adulți. În lecția de astăzi am exersat numeralul cardinal, o parte dintre prepozițiile de loc folosite în exprimarea curentă ( - at,- in, - on, - behind, - in front of, - between, - next to, - beside)  și câteva noțiuni de vocabular.



Let's learn english! Together!



21.03.2023 Our first online session, in English, with our teacher - Ani Gabrielyan, from Armenia.
Thank you very much! Imagini activități




Prima noastră sesiune, în limba engleză, cu profesoara noastră - Ani Gabrielyan, din Armenia.
Mulțumim mult!
Let's learn English together!

28.03.2023 -another online meeting with our english teacher  Imagini activități

04.04.2023 -O nouă sesiune online a ”Cursului de limba engleză”, destinat adulților, și o nouă întâlnire cu trainer-voluntar Ani Gabrielyan din Armenia. După verificarea temei legată de prezentarea locuinței, am parcurs conținutul unei noi lecții, în care cursanții au discutat mai multe probleme legate de pronunția anumitor cuvinte, noțiuni de vocabular, dar și de gramatică a limbii engleze, respectiv folosirea verbelor modale care exprimă abilitatea/capacitatea. Verbele modale stau lângă verbele principale din propoziție și le modifică sensul.





Exercițiile gramaticale și conversația în limba engleză nu au lipsit pe întreg parcursul întâlnirii!
Thank you very much, our dear teacher! See you soon!❤️🙏


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu