luni, 5 februarie 2024

Ziua Autorilor Europeni, celebrată la Biblioteca Pietari

 "Ziua Autorilor Europeni, inițiativă a fostului comisar european Mariya Gabriel, va deveni o acțiune permanentă a Programului Europa Creativă începând cu 2024. A doua ediție a acestui eveniment este programată să se desfășoare în data de 25 martie 2024, în toate cele 40 de țări participante la Program, inclusiv România.

      Acest nou eveniment anual urmărește totodată promovarea bogăției și diversității literaturii europene și reprezintă o ocazie de a scoate în evidență importanța tuturor programelor și inițiativelor de promovare a lecturii desfășurate de țările europene la nivel național."





       Cu bucurie anunțăm că  Biblioteca Pietrari alături de alte biblioteci publice din judetul Vâlcea : Diculești, Galicea, Bălcești, Slătioara, precum  din  alte județe : Vladimir (Gorj) și Titu (Dâmbovița ) , dar și din țară ne - am alăturat acestui eveniment de amploare. 

       Suntem onorați că pe harta Europei  (și) localitatea noastră, Pietari, este vizibilă prin participarea  Bibliotecii noastre (Library) la acest eveniment măreț!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu