luni, 15 februarie 2021

Campania on-line de promovare a lecturii intitulată ”Eu citesc, tu citești?”, alături de Biblioteca Radu Rosetti Onești.

 Biblioteca Publică Locală Pietrari participă la campania on-line de promovare a lecturii intitulată ”Eu citesc, tu citești?” inițiată de Biblioteca Radu Rosetti Onești.

Proiectului nostru i s-a alăturat și Daria Mărăcinescu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab, Rm.Vâlcea, bibliovoluntar la biblioteca din Pietrari, jud.Vâlcea. Ea ne citește un fragment din cartea ei preferată ”O torță în noapte”, vol.II din seria ”Elias și spioana cărturarilor” de Sabaa Tahir.
Și adresează întrebarea mai departe: Tu citești?

Așteptăm să ne răspunzi printr-un video în care să ne citești câteva rânduri din cartea ta preferată, ori din cartea aceea de pe noptieră, despre care spui mereu că mâine seară sigur o deschizi.
Și să adresezi întrebarea mai departe.
Vrem să te încurajăm să-ți dai timp să citești. Și evident să vii la bibliotecă, să împrumuți o carte sau să stai la sala de lectură și să citești. Până în prezent au participat _ Daria Mărăcinescu, Elena Popescu, Alexandra Bârlan și Andreea Florescu.
Vrem să facem cititul și mersul la bibliotecă, din nou la modă. ❤📖💖📚🥰


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu