luni, 22 februarie 2021

VREAU ȘI EU LA LICEU"

 Proiectul de dezvoltare personală "VREAU ȘI EU LA LICEU", ediția 2021, un proiect educațional, motivațional, organizat pentru copii de la țară, facilitat de bibliotecile publice locale.




Conceput de către doamna Dana Rădulescu și aflat sub sigla "Vatra cu idei", proiectul este destinat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, fiind susținut de 11 traineri (voluntari) din domenii diferite de activitate, incluzând participanți din comunele Nicolae Bălcescu, Galicea, Milcoiu, Pietrari, Frâncești și Voineasa.
Astăzi, 21 februarie, de la ora 17,00 - o nouă întâlnire, un nou invitat, de această dată din afara comunității vâlcene: profesor matematică Traian Viorel Popa din București.
Mulțumim pentru oportunitatea oferită adolescenților din Pietrari, tineri care, iată, aleg să se pregătească pentru viitor sub îndrumarea celor mai buni mentori.👏❤🥰 Mândră de voi, dragilor!
În acest proiect sunt înscriși 10 adolescenți cu vărste cuprinse între 13-15 ani ce vor participa la atelierele organizate de inițiatorii proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu