marți, 19 aprilie 2011

Cursuri de limbi straine pentru cei mici



Saptamana 17-23 aprilie la biblioteca Pietrari este, ca in fiecare an, "Saptamana promovarii bibliotecii si a serviciilor ei". Cu acest prilej, pe parcursul acestei saptamani, biblioteca vine in intampinarea utilizatorilor ei cu un nou serviciu: cursuri de limbi straine. Aceste cursuri au ca scop petrecerea in mod placut si util a timpului liber al copiiilor care vin in mod regulat la biblioteca, folosindu-se dotarile tehnice obtinute prin Programul Biblionet, in predare fiind utilizate calculatorul, videoproiectorul si cursurile pe CD si on-line, la care se adauga cartile de specialitate din fondul de carte al bibliotecii.
Astfel, in fiecare zi, la Biblioteca Pietrari se vor desfasura intre orele 11-12 cursuri de limba spaniola pentru incepatori, iar intre orele 13-14 vor avea loc cursurile de limba engleza. Acestea vor fi sustinute de voluntarii bibliotecii, cei care fac parte din grupul de sustinatori ai institutiei noastre numit generic "Prietenii bibliotecii", respectiv de d-na prof. Simona Mesteacan-limba spaniola si Diana Grigorescu-limba engleza; participa copii din clasele I-V din localitate.
Cursurile organizate pe parcursul acestei saptamani vor fi continuate duminica (orele 10-12) si in timpul vacantei de vara.
Curs de limba engleza

Curs de limba spaniola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu