joi, 28 aprilie 2011

Un dar pentru bunici

Marti, 26 aprilie 2011, orele 12...la biblioteca incep sa vina unul cate unul cei care au fost invitati la aniversarea de astazi. Ingandurati sau veseli, pasesc timizi in spatiul bibliotecii...unii dintre dumnealor pentru prima oara...Se minuneaza de felul in care arata biblioteca, de calculatoarele care sclipesc intrunul din colturile salii; le spun cum Fundatia Gates si IREX ne-au donat toata aparatura si ne-au invatat sa o folosim, cum am reusit sa schimbam aspectul bibliotecii, cum pot calculatoarele sa le fie de folos, le dau exemple concrete de persoane care vin in mod constant la biblioteca, le spun de faptul ca un numar de consateni au reusit sa-si rezolve problemele personale la biblioteca (locuri de munca in tara si in strainatate, CV-uri, cereri APIA, comenzi on-line, analize medicale, comunicare cu rudele din strainatate, scanarea documentelor, cursuri IT, cursuri de limbi straine,etc). Raman uimiti...
Incepem apoi activitatea de astazi: presedintele APAR, dl Papa Constantin le ureaza un calduros "La multi ani!"; apoi, dl Meresescu Constantin le prezinta ultimele noutati din viata asociatiei, cea care astazi le face la fiecare in parte cate un cadou; cadoul bibliotecii il reprezinta o prezentare a filmului dedicat celei de-a 40-a editii a "Horei costumelor"-brandul cultural al localitatii noastre si pps-ul intitulat "Primavara".
Pleaca apoi... un pic mai veseli, mai relaxati, mai increzatori in ajutorul pe care il pot primi de acum inainte la...                                                       biblioteca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu