joi, 15 martie 2012

APIA si Biblioteca in sprijinul comunitatii

In perioada 27 februarie - 12 martie 2012 Biblioteca Pietrari a colaborat cu APIA Horezu si cu administratia locala pentru a veni in sprijinul fermierilor din localitatea noastra in vederea completarii dosarelor pentru solicitarile de subventii agricole.

 In urma intalnirii cu doamna Elvira Balasa, coordonatoarea locala APIA Horezu, am primit instructiunile necesare utilizarii aplicatiei IPA-Online, precum si tabelul nominal cu datele de identificare ale fermierilor.

Urmand planificarea facuta de APIA si pe baza parolelor de acces generate de sistem, 112 persoane dintr-un total de 118 au folosit aplicatia on-line la biblioteca pentru a identifica terenurile inregistrate la APIA pentru subventia agricola, completandu-se cu acest prilej si datele personale, numar de telefon, adresa on-line,etc. De la biblioteca, fermierii au mers la primarie unde le-au fost eliberate adeverintele pentru terenurile subventionate de APIA. Dintre cei planificati, au existat numai doua cazuri  in care sistemul nu recunostea ID-urile si parolele generate, situatie in care a fost anuntata APIA si au fost generate alte parole de identificare.

Pe langa cei care beneficiaza deja de subventia APIA, un numar de 7 persoane au solicitat sprijin in ceea ce priveste localizarea parcelelor aflate in proprietate in blocurile fizice subventionate in vederea depunerii dosarului pentru finantare, acest lucru fiind posibil incepand cu 15 mai 2012.
Iata cum biblioteca a reusit sa vina in sprijinul comunitatii si, in acelasi timp, sa aduca in atentie alte oportunitati celor care de ani de zile nu mai trecusera pragul acestei institutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu