miercuri, 19 octombrie 2022

"Her Net Her Rights" continuă! Atelierele susținute de Ana Bugiu sunt în plină organizare!

 "Her Net Her Rights" - un serviciu de bibliotecă dedicat adulților, gestionat de Biblioteca Pietrari în cadrul proiectului ”Books not bullying”, proiect Erasmus+, contract nr. 2020-1-RO01-KA104-078330.

Acest serviciu de bibliotecă este derulat cu sprijinul Primăriei Pietrari, organizat în parteneriat cu Școala Gimnazială Pietrari, și propune oferirea de sprijin, informații și soluții tuturor adulților din localitate, și nu numai, în ceea ce privește prevenirea fenomenului de bullying/cyber-bullying. 

În acest sens, vor fi organizate un număr de 26 de sesiuni de pregătire, împărțite în 3 ateliere tematice, susținute fizic sau on-line de către fiecare dintre cei 8 formatori - cadre didactice, voluntari ai bibliotecii, personal administrativ - ce au participat la sesiunile de formare internaționale ce au fost prevăzute în proiect.





Primele ateliere din această perioadă sunt cele susținute de formator Anamaria Bugiu, bibliovoluntar, cadru didactic la Liceul Greco-Catolic "Timotei Cipariu" din București.







Continuăm, împreună!🙏❤️

"Be good, do good!"





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu