miercuri, 19 octombrie 2022

Smile English Club - pentru bebeluși, la bibliotecă!

 Știai că cei mici au un sistem de gândire mai simplu decât cel al adulților? Copiii folosesc mai puține cuvinte și structuri mai simple ale frazelor în comunicare. În plus, gândirea lor nu este una la fel de abstractă ca cea a adulților.

Prin urmare, copiii care învață limba engleză, la o vârstă fragedă, nu sunt copleșiți de sarcina de a-și comunica gândurile și sentimentele abstracte într-o limbă străină. Ei au o abilitate înnăscută de a se exprima în limba engleză la fel de ușor ca în limbajul matern.

Începând din data de 9 octombrie 2022


, în programul bibliotecii a fost inclus, la cererea părinților piticuților noștri, un nou serviciu de bibliotecă - Atelier de limba engleză pentru preșcolarii mici (2-4 ani)



Activitățile presupun jocuri, lecturi și activități de dezvoltare motorie, ce vor dezvolta vocabularul și conversația în limba engleză ale celor mici, dar și abilitățile practice.

Astfel, din plăcere, cu entuziasm și deschidere pentru învățarea unei limbi străine, copiii se pregătesc, în realitate, pentru viață. 

Mulțumiri pentru implicare și sprijin voluntarei noastre Elena Popescu, dar și mămicilor interesate de educația și pregătirea celor mici! ❤️🙏


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcrina.steliana%2Fposts%2Fpfbid0efg2YwGLSNJpMbCCn3wRQbAwrBXCGn5UdnM9CgWtTxMu7mJijWRcEkBLsZGy2Lovl&show_text=true&width=500" width="500" height="665" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu