joi, 19 septembrie 2019

"Scriitori și cărți în sate" vine si la Biblioteca Pietrari

Trei localități vâlcene: Amărăști, Glăvile și Pietrari...
Trei scriitori contemporani: Alexandra Rusu, Daniel Eberhat și Ciprian Măceșaru.
Care credeți că este legătura între aceste informații? Nu poate fi decât un proiect... Proiectul "Scriitori și cărți în sate", proiect care promovează cartea și lectura mediind dialogul dintre scriitorii contemporani și un public nou, al elevilor vâlceni din mediul rural.
Caravana scriitorilor prin satele județului nostru va ajunge în comunitățile locale, iar sute de cărți nou-nouțe vor fi donate atât copiilor care vor participa la atelierele de lectură, cât și bibliotecilor locale. Publicul vizat de workshopuri este cel al școlarilor mici, categoria 6 – 10 ani, pentru că aceasta este vârstă la care copiii încep să citească. Dacă experiențele lor de lectura sunt plăcute, vor ști să folosească în mod util această abilitate, pentru toată viața.
Deci, așa toamnă bogată vom avea la biblioteca noastră!🍂🍁🍃 Mulțumită Asociației 7 ARTE, platformei Educab (facilitatorii relației cu bibliotecile locale), Editurii Nemira, Asociației Române a Creatorilor Culturali și Artiștilor, dar și Bibliotecii Județene Antim Ivireanul Vâlcea!

Articol promovare

Asa ca, in zilele de 30 septembrie si 1,2 octombrie 2019 vom avea privilegiul de a ne intalni cu scriitorii si cartile lor, la noi acasa, la Pietrari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu