marți, 4 aprilie 2023

Școala altfel...la aceeași bibliotecă!

 "Școala altfel"...la bibliotecă!

28.03.2023

"Școala altfel" la aceeași bibliotecă...
Programul "Școala Altfel" a prilejuit astăzi la bibliotecă vizita elevilor din clasele a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială Pietrari, coordonați de cadrele didactice Raluca Elena-Năstasie și Irina Ceprăzaru. Cu acest prilej au fost prezentate diferitele servicii de bibliotecă organizate în sălile acestui nou sediu, servicii destinate tuturor categoriilor de vârstă, sălile de robotică și de imprimare 3D, colecțiile și expozițiile bibliotecii, modul de organizare al fondului de carte deținut de bibliotecă, proiectele și programele organizate anul trecut, cu precădere cele pentru copii.
Ne-am împrietenit cu cei mici, am citit, am povestit şi am purtat discuţii interesante cu copii frumoşi, isteţi, curioși şi foarte atenți la orice informație din bibliotecă.
A fost o zi diferită cu zâmbete simpatice, bucurii și uimiri.
Iar la final, cărțile de pe raft s-au așezat cuminți în ghiozdănelele vizitatorilor noștri de astăzi, dornici de lectură!

Mulțumesc pentru vizită! Vă aștept cu drag, mereu!


29.03.2021

Astăzi a fost rândul celor mici să viziteze biblioteca noastră!
Și ce uimire, ce forfotă, ce bucurie!
Cărțile frumos colorate îi așteptau pe rafturi, iar sala destinată celor mai mici cititori stătea pregătită, plină de culoare!
Și ce lectură mai potrivită am fi putut alege, din cele peste 15.000 de volume, pentru isteții copilași din grupa mică și grupa mijlocie, coordonați de doamnele educatoare Diaconu Ileana Livia și Laura Moghină, decât o carte cu format mare, frumos ilustrată, ce ne vorbește despre plantarea primelor semințe în grădinile primăverii, de copii harnici și isteți, de legume ce cresc SUS, JOS sau DE JUR-ÎMPREJUR, minunata carte scrisă de Katherine Ayres.
Mulțumim pentru o întâlnire specială, altfel,
o întâlnire cu cartea și cu biblioteca!



30.03.2023

Cine vine cu noi în decorul magic

🌠 al cărților de toate felurile? 🥳

Copiii de la Grădinița Pietrari, grupa mare, au rămas surprinși de numărul mare de volume pe care l-au găsit în bibliotecă - ”Doamna, da' câte sunt?!”😶‍🌫️📚📚📚📚🤗
După prima impresie, au ascultat lectura cărții ,,Sânziana năzdrăvana''🐝, de Antoon Krings, din seria ”Întâmplări drăguțe cu animăluțe”, o carte veselă, plină de culoare, potrivită cu anotimpul acesta, o carte destinată tuturor vârstelor. Au aflat aventurile micuței albinuțe Sânziana, cea care zburând din floare în floare, până în pădurea înflorită, găsește într-o poiană flori de o frumusețe stranie. 🌷
Și cum să nu realizăm și noi astfel de minunății? Puțină hârtie creponată, ceva îndemânare și nițică răbdare și...gata și florile noastre! Zambile delicate, frumos colorate, ce ne-au adus primăvara mai aproape, au răsărit din mâinile piticilor de la grupa mare care ne-au trecut astăzi pragul, curioși nevoie-mare!
🙏Mulțumiri, dragilor!
Vouă și doamnei noastre educatoare Mihaela Mereș, pentru această întâlnire cu cartea și cu biblioteca!📖❤️👏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu