marți, 4 aprilie 2023

"Școala de Bani pe Roți"

 În data de 22 martie 2023, ora 10:00, noi am plecat în călătorie!





Imagini activitate

🛣 Împreună cu "Școala de Bani pe Roți", într-o călătorie virtuală în lumea finanțelor!
💰Pentru a le explica mai ușor celor mici concepte și noțiuni financiare, am participat astăzi alături de prichindeii clasei I de la Școala Gimnazială Pietrari, coordonați de înv. Georgiana Mărăcinescu, la proiectul ”Școala de Bani pe Roți”, un proiect dezvoltat de BCR în parteneriat cu Școala de Valori.
🪙Copiii au reușit, prin joc și învățare experiențială, să înțeleagă de ce e important să folosim banii cu responsabilitate într-o experiență educațională interactivă.
✍️”Școala de Bani pe Roți” nu este doar un program interactiv de educație financiară, ci o experiență completă oferită copiilor, în timpul căreia înțeleg concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără a asculta definiții sau formule. Copiii realizează că banii se câștigă greu și se consumă ușor, că nu mereu prețul unui obiect este egal cu valoarea lui, că deciziile luate trebuie argumentate și că fiecare dintre noi are un impact asupra economiei lumii prin hotărârile noastre.
În perioada 20-26 martie 2023 se derulează la nivel mondial - Global Money Week 2023 cu scopul de a aduce în atenția întregii lumi educația financiară și conștientizarea importanței ei de la vârste cât mai mici.
🙏Mulțumim, Școala de Valori și România EduCaB! Pentru conexiunea noastră cu specialiștii din diferite domenii, cu oameni care schimbă realități!
❤️Mulțumim isteților noștri și doamnei învățător pentru disponibilitate și interes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu